Stoelmassage

Veel mensen hebben er wel eens van gehoord, het gezien op een bedrijf, festivals of evenementen.

Stoelmassage is een snelle, effectieve en preventieve methode om diverse klachten tegen te gaan of te verlichten. Denk hierbij aan hoofdpijn, stress gerelateerde klachten, spier massage-chair-1479054en/of gewrichtsklachten, stijve nek en/of schouders, RSI, rugklachten en ook griepachtige klachten. Ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben maar toch even aan een moment van ontspanning toe zijn. Bovendien is het een stukje bewustwording van de eigen (werk)houding.

De massage wordt op een ergonomische stoel, over de kleding heen gegeven. Stoelmassage is een drukpunttechniek (een verkorte versie van Shiatsu) en omvat de rug, schouders, armen, handen, vingers, nek en hoofd. Ook worden er enkele strekkingen gemaakt die voor extra soepelheid zorgen. De bloedsomloop verbeterd waardoor zuurstof en voedingsstoffen sneller opgenomen worden. Na de behandeling voel je je energieker en fitter!

Bedrijfsmassage
Door bedrijven wordt stoelmassage vaak ingezet om klachten van medewerkers voor te zijn, of te verlichten. Vaak zijn het de meest betrokken medewerkers die lijden onder “kantoorklachten” zoals RSI, rug- en schouderklachten, stress enzovoorts. Dit is dan ook een goede en leuke manier om ziekteverzuim tegen te gaan, fijn en gezond voor de medewerker, goed voor de cijfers van het bedrijf! Bovendien is stoelmassage voor veel bedrijven fiscaal aftrekbaar, mits zij dit onderdeel maken van hun arboplan en de massages plaatsvinden tijdens werktijd. Het wordt gezien als een secundaire arbeidsvoorwaarde om mens en bedrijf gezond te houden.

De massage wordt op een speciale stoel gegeven, over de kleding heen, en binnen een half uur zit de medewerker weer terug op zijn plaats. Er komt geen olie aan te pas, dus er is geen plakkerig gevoel na de massage. Bovendien kent de massage een vaste volgorde, dit is fijn voor de cliënt, omdat deze bij regelmatige toepassing geen verrassende handgrepen hoeft te verwachten en zich dus makkelijker kan ontspannen. De massagestoel en benodigdheden worden meegenomen naar de locatie waar de stoelmassage gewenst is.

Ook erg leuk om bij een bijzondere gelegenheid aan de medewerkers te geven. Denk aan een jubileum, secretaressedag, als verassing enzovoorts.

Neem contact op voor een voordelige demonstratie!
(Dit is afhankelijk van de afstand en het aantal deelnemers)

Massageparty
Leuk om te houden of te geven bij allerlei gelegenheden, zoals bijvoorbeeld op een vrijgezellenfeest, vriendinnenfeest of tuinfeest. Origineel, en iedereen kan even lekker helemaal ontspannen.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende, op maat gemaakt offerte.