Workshop ontspanningsmassage

Wil je leren hoe je een heerlijke ontspanningsmassage kan geven? Dat kan! Kom dan samen met je partner, vader/moeder of vriend(in) een workshop volgen bij Qi4U. Ook erg leuk om cadeau te geven of te krijgen!

In de workshop leer je hoe je op eenvoudige manier een heerlijke massage kan geven. De verschillende massagegrepen komen natuurlijk aan bod, maar ook praktische informatie zoals contra-indicaties (wanneer je niet mag masseren) en wat massage allemaal voor iemand kan betekenen. Geen zorgen, je krijgt een map mee naar huis waarin je het allemaal nog eens rustig kan nalezen, het wordt geen theorie les, maar een leuke ontspannende workshop!

Na een korte uitleg leer je hoe de verschillende lichaamsdelen gemasseerd kunnen worden. Aan bod komen de rug, nek en schouders, de benen, voeten, armen, polsen en handen, hals en gezicht. Je masseert elkaar om beurten met een kleine pauze ertussen. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt uiteraard gezorgd.

Mocht je na de workshop de smaak van het masseren te pakken hebben, dat is het mogelijk om een extra les te volgen, waarin de massagegrepen- en technieken uitgebreider worden uitgelegd en geoefend.