Massages

Een massage is goed voor de algehele gezondheid, maar waarom nou eigenlijk?

Ontspanning
Tijdens de massage ontspannen de spieren, de bloeddruk wordt verlaagd en de dagelijkse zorgen en gedachten kunnen makkelijker worden losgelaten. Kortom, ontspanning voor zowel lichaam als geest.

Verlichting
Bij massage van de spieren wordt het bloed op die plaats weggeduwd, als de druk weer afneemt stroomt er vers, zuurstofrijk bloed terug, waardoor de toestand van de spier wordt verbeterd. Hierdoor kunnen ook spanning gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, stress, rugpijn, pijnlijke spieren en gewrichten verbeteren.

Afvalstoffen worden afgevoerd
De bloedcirculatie wordt geactiveerd waardoor afvalstoffen die zich in het lichaam opgehoopt hebben, een uitweg kunnen vinden. Een glaasje water na de massage helpt hierbij.

Erg effectief tegen cellulitis is bijvoorbeeld cupping.

Stofwisseling
Massages stimuleren de stofwisseling, zeker massages die met warmte werken, zoals bijvoorbeeld een hotstone-massage.

Contra-indicaties
Er zijn bepaalde contra-indicaties waarbij iemand niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de arts of specialist. Voor de massage hoor ik graag van je of er medische klachten zijn. Mocht je twijfelen of je gemasseerd mag worden, dan vraag ik je advies in te winnen bij de (huis)arts.

Klik hierboven in het menu op “massages” om een overzicht te krijgen in de verschillende soorten massages bij Qi4u.

Voor reservering, vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen via tel. 06-51875474 of via het contactformulier.

Geen erotische behandelingen
Qi4U geeft absoluut geen erotische behandelingen.